Har jag blivit sjuk?

Det är ju ingen ide att redogöra för hur det har gått sedan sist eftersom det hela tiden går upp och ner på vågen. Jag vet hur jag skall göra men kan inte göra det rätt.
Det känns apa! Det vill säga riktigt skit!
Ungefär för ett år sedan ville jag göra en gbp och nu känns det som om det skulle ligga längst upp på listan igen.
Jag går på sjukhuset hos en dietist nu och jag är rädd att denna skall tröttna på mig och säga att jag är hopplös.
Kanske är inte det aktuellt eftersom dietisten har en yrkesstolthet och då säger man inte så! Annars så är det väl så att att jag har börjat forska kring vad det innebär att ha fibromyalgi, för jag tror det stämmer bra in på mina symtom. Eftersom jag har nervsmärta så har jag nu "förstått" vad det betyder och innebär. Men i förlängningen så är jag, så ofantligt trött, stressad, svidande värk, lågt hb osv.
Nacken värker och jag har "nackspärr" hela tiden. Nu har tröttheten blivit lite bättre men jag somnar så fort jag sätter mig. Sover bättre på nätterna min värkmedicin gör nu nytta efter ett års användande så börjar saker och ting hamna på plats. Egentligen mår jag rätt bra och trivs med livet men det finns alltid ett MEN som jag inte får svar på. Vad gör man? Väntar och ser? Läkaren kanske äntligen har ett bra svar att ge mig när jag jag träffar honom efter jul?
Men vad skall dietisten säga och vad skall jag säga till dietisten?
Det värsta är att jag svamlar när jag har varit där de sista gångerna.
Fibrodimma? Jag hittar inte orden och kan inte förklara ordentligt vad jag menar och tappar den röda tråden. Högst pinsamt. Ni som har varit utbrända eller är det vet vad jag menar. Må så gott så länge

RSS 2.0